torsdag 5. november 2009

Tur til Sverige..Frölunda - Modo


Det startet meget spontant..noe som ofte fører til gode resultater..4 teite hockeykarer kjører kl 1330 etter endt jobbdag mot Sverige, nærmere sagt Göteborg og Scandinavium ishall..Det er dags for helnorsk oppgjør med Olimb&Røymark vs Zucca, Skrøder, Forsberg og Bonsaksen.

Vi ankommer hallen med viten om gode billetter til kveldens kamp, men noe er galt..Vi møter en hyggelig svensk dame bak kassen som sier hun har GLEMT billettene på kontoret hennes!! Da stiger en vakker mann med gylne lokker frem, en mann vi kaller Fredrik Thinn, og sjarmerer damen i senk og hun ender opp med å gi oss billetter på rad 16 midt på banen..Beste plassene i hallen, FANTASTISK..

Etter oppvarmingen slenger en av gutta en melding til Zucca: " nå må det skje no' !"..Det tar nøyaktig 3 minutter ut i matchen og nettopp trollkärlen Z.Aasen setter pucken i nettet fra skrå vinkel etter pass fra hans norske kollega Skrøder. Kampen er i gang!

Vi merker vi er i Sverige og ser på elitseriematch, det er 11000 på tribunen, god stemning (men ikke såååå bra) og bra trykk på isen. Mathis Olimb er den førende spilleren i kampen og har pucken 20 sek hver gang han er på isen (sykt)..Finner han ingen å spille til holder han på den bare..Han har en god sjangse på skudd i power, men "nyförvärvningen" Alexander Bonsaksen blokkerer skuddet meget bra..Bonsaksen er utpå nesten hver gang det er undertall!

Kristian Forsberg er rett og slett en drivkraft synes jeg, jobber knallhardt og er ødeleggende for Frölunda..

-Olimb har puck; holder, holder, spiller opp i slottet, direkte skudd, MÅL!

-Zuccarello får pucken i egen sone, blindt (er nok ikke blindt,hehe) kaster han den opp i sonen rett på bladet til en rekkekompis, pang! MÅL..Zuccarello 1+1

-2-2

3-2: Olimb med pucken igjen, holder, spiller, pucken styres av mannen som har fått i oppgave å stå foran mål, Martin Røymark, MÅL! Martin Røymark er helten til nesten 11000 stykker, og resten av Göteborg.

- Modo tar ut keeper i et siste forsøk på å utligne..men nei, 4-2 Frölunda..

Martin Røymark er Game-Winner...Konge!! Vi jubler som duster...

Etter kampen står vi å venter på gutta som skal komme ut og prate, meget kaldt..Men gutta som er veldig ålreite og som har gode kompiser i reisefølge setter pris på vårt besøk også (tror jeg)..Alt i alt, turen var verdt det! 7 timer i bil, med gode kompiser og god hockey er alt jeg trenger..Anbefales å dra å se gutta spille i Sverige!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar